Om oss

Pyro°Control A/S er en norsk leverandør av egenproduserte temperaturfølere med høy kvalitet til fornuftige priser, som i stor grad er skreddersydde løsninger etter kundens behov. Våre kundeforhold skal være langsiktige, og preget av at vi tar ansvar for de produkter og tjenester vi leverer, og funksjonaliteten gjennom hele levetiden.

Kundekretsen består først og fremst av store og små leverandører innen offshore, prosessindustrien, farmasøytisk og forskningssentere, i tillegg til offentlige etater som for eksempel sykehus og skoler.

Pyro °Control skal forbindes med kvalitet både på produkt og tjenestesiden.

Produksjon

Temperatursensorer og lommer er ikke så standardiserte produkter som mange hadde ønsket seg. Hver industri har sine spesielle ønsker som vi leverandører må tilpasse oss. Dette medfører at import av denne typen produkter kan bli tidkrevende og vanskelig å følge opp med hensyn til de kvalitetskrav stilles.

Som selvstendig norsk bedrift er vi helt uavhengig når vi skal velge løsninger for våre kunder. Vi står fritt til å ta ut de produktene vi mener kunden er best tjent med for til enhver tid å løse oppgaven på en god måte. Våre leveranser kan derfor ofte bestå av produkter fra leverandører sammensatt med egen produksjon for å gi den optimale løsningen.

Leveringstid

Standard små leveranser leveres direkte fra vårt ferdigvarelager eller inntil 14 dager fra egen produksjon. Større leveranser skjer i henhold til avtalte fremdriftsplaner.

Ansatte

Kjetil Lange

T: 32219220
E: kl@pyrocontrol.no

Tom H. Opsahl

T: 32219223
E: to@pyrocontrol.no

Tone H. Pedersen

T: 32219228
E: tp@pyrocontrol.no

Are A. Teien

Tor Martin P. Sørli